Werkwijze

In het introductiegesprek maakt u kennis met de advocaat die u van dienst kan zijn. In dit gesprek wordt uw probleem besproken. Uw advocaat zal in dit gesprek in overleg met u de te volgen strategie bepalen. Na dit geheel vrijblijvende en kostenloze (eerste half uur)gesprek kunt u al dan niet besluiten ons uw opdracht te verstrekken.

Inkomende telefoongesprekken worden in beginsel direct beantwoord. Indien uw advocaat hiertoe verhinderd is, wordt u behoudens buitengewone omstandigheden, nog diezelfde dag teruggebeld.

Wij streven er naar om binnenkomende post nog diezelfde dag te verwerken. Van uitgaande stukken ontvangt u voor verzending ter beoordeling een concept.

Advocatenkantoor de Baarsjes wil u zo goed mogelijk van dienst zijn. Door efficient te werken houden we de kosten voor u zo laag mogelijk.

Indien u onverhoopt niet tevreden zou zijn met de werkwijze van, of de behandeling door uw advocaat is het voor u goed om te weten dat wij zijn aangesloten bij de geschillencommissie advocatuur. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u uw eventuele klacht op een eenvoudige wijze door een derde kunt laten beoordelen.