Over ons

Advocatenkantoor de Baarsjes werd in 1997 opgericht door Mr van Ommeren en Mr Hettema. Vanaf de start van ons kantoor is het ons doel geweest om op een laagdrempelige wijze toegang tot kwalitatief goede rechtshulp te bieden voor de Baarsjes.

Onze advocaten hebben ruim twintig jaar ervaring in het vak. We hebben altijd eerst met u een vrijbijvend gesprek van een half uur om kennis te maken en de zaak te beoordelen. Neemt u ter gelegenheid van dit kostenloze intake-gesprek zoveel mogelijk op de zaak betrekking hebbende stukken mee.

Voor een groot aantal kwesties kunt u bij ons terecht. Wij richten ons bewust op diverse rechtsgebieden, omdat rechtsproblemen vaak met elkaar verbonden zijn en wij u op diverse fronten goed kunnen bijstaan. Als u te druk bent om naar kantoor te komen, kan de zaak ook via de email worden ingenomen en verder afgewikkeld. We schrikken niet terug voor lastige kwesties. We houden een goed oog voor de cliënt.

Nederlands en Engels beheersen wij uitstekend. Frans en Duits tot op zekere hoogte.

Mr. A.J. (Bram) van Ommeren
Mr. A.J. (Bram) van OmmerenPartner
Na een rechtenstudie in Amsterdam sedert 1994 werkzaam als advocaat, aanvankelijk in Den Bosch. Vanaf 1997 verbonden aan advocatenkantoor De Baarsjes.

Mr van Ommeren is in staat snel tot de kern van uw probleem door te dringen en dit op efficiënte wijze op te lossen. Door deze werkwijze is hij in staat om ook qua kosten zeer concurrerend te blijven.

Mr Van Ommeren heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Personen- en familierecht;
Strafrecht; Huurrecht;
Algemene Rechtspraktijk;

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Mr. C.R. (Clemens) Hettema
Mr. C.R. (Clemens) HettemaPartner
Na een rechtenstudie in Amsterdam, vanaf 1993 werkzaam in de rechtspraktijk, vanaf 1997 verbonden aan advocatenkantoor De Baarsjes.

Mr Hettema wordt door zijn relaties beschouwd als een vaardig en scherpzinnig jurist met een uitstekende kijk op de (on)mogelijkheden van zijn cliënten in de diverse casussen waarin deze zich bevinden.

Mr Hettema heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
Algemene Rechtspraktijk;
Personen- en familierecht;
Strafrecht;

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Advocatenkantoor de Baarsjes
Advocatenkantoor de Baarsjes
Hoofdweg 180
1057 DD Amsterdam

T 020 – 6181046
F 020 – 6181151

E info@baarsjes-advocaten.nl